Ko smo mi?

Mepromex se bavi prodajom širokog asortimana potrošačke robe za sve kupce kojima je to potrebno na jednome mjestu sa dobrim omjerom kvalitete i pristupačnim cijena.

Tržni centri

Mepromex je najmoderniji tržni centar u regiji sa više od 100 000 artikala u ponudi. Stavljamo veliki naglasak na kvalitetu proizvoda te svakodnevno svježe voće i povrće, bogatu ponudu kontroliranog domaćeg mesa, pečeni kruh i peciva, veliki izbor delikatesa te cjelovitu ponudu ostalih prehrambenih namirnica.

Posvećujemo pažnju domaćim proizvoda i surađujemo s lokalnim dobavljačima i proizvođačima. Na našim policama možete pronaci sve što Vam je potrebno za Vaše domaćinstvo. Pored namirnica i predmeta opšte upotrebe, nudimo proizvode široke potrošnje kao što su: odjeća, obuća, igračke, kućni tekstil, posuđe, zavjese i posteljine, željezariju, vodo i elektro materijal, bijelu tehniku, rekvizite za vrt i sve ostalo što je potrebno Vašem ukućanstvu.

Posebno izdvajamo širok asortiman muške i ženske odjeće, obuće kao i muška odijela, od ležerne do svečane prilike, sve to i još mnogo toga možete da pronađete u našim tržnim centrima.

Pored toga tu je i kompletan dječiji program, baby i dječija odjeća i obuća, igračke, krevetići, nosiljke, hodalice, sjedalice, kompletan acessories program za bebe. Takođe u ponudi imamo i kompletan školski pribor.

U našim tržnim centrima isto tako možete da kupite sve od bijele tehnike, rasvjete, kućanskih aparata i svu popratnu opremu za električne uređaje.

Kozmetika je nešto bez čega ne možemo, posebno naše ljepše polovine tako da vjerujemo, da iz našeg asortimana kozmetike možete da izaberete nešto za sebe i Vama drage osobe.

Kako bi zaokružili svoju ponudu i zadovoljili sve potrebe naših kupaca u svoj asortiman smo uvrstili i široku ponudu posuđa, ukrasa za kuću, raznovrsnu i bogatu ponudu zavjesa, tepiha, posteljina, te kompletan vodo i elektro materijal, kao i program željezarije.

Mepromex, Tešanjka

Mepromex, Zavidovići

Benzinske pumpe

Mepromex je Vaš pouzdani partner na putu, te Vam pruža potpunu sigurnost gde god da se uputite. Na našim benzinskim stanicama možete natočiti gorivo, ali to je samo jedna od usluga koje Vam nudimo. Isplanirajte svoj put tako da maksimalno iskoristite našu ponudu i uživat ćete u svakom pređenom kilometru.

Benzinske pumpe Mepromex spadaju među najveće regionalne kompanije za promet nafte i naftnih derivata. Kupcima nudimo visokokvalitetne derivate proizvedene i prerađene po najvišim evropskim standardima.

U sklopu benzinskih stanica Mepromex možete pronaći raznovrstan asortiman proizvoda od ulja, maziva, tečnost za brisače, cerade za auto, navlake za sjedišta, raznu autokozmetiku, kutije prve pomoći, dizalice, lanci za gume, alati, oprema za čišćenje i pomoćna oprema.

Na našim benzinskim stanicama opskrbljujemo Vas brojnim korisnim stvarima sa ciljem Vašeg zadovoljstva i ispravnog funkcionisanja Vašeg vozila. Pored bogatog asortimana za Vaš automobil, na benzinskim stanicama Mepromexa pronaći ćete i robu široke potrošnje, što uključuje raznovrstan asortiman prehrambenih artikala, osvježavajućih pića i još mnogo toga.

Mešić Benz, Jelah

Mešić Benz, Zavidovići

Mešić Benz, Brčko

cleaver

Mesnice

Osnovna djelatnost proizvodnje je prerada i promet mesa i prerađevina od mesa. Uspjeli smo da moderne tehnologije povežemo sa tradicionalnim bosanskim metodama prerade mesa, istovremeno brinući da svojim vrijednostima, asortimanom i kvalitetom proizvoda zadovoljimo očekivanja brojnih potrošača.

Pored prerađenih proizvoda od mesa svakodnevno u našim tržnim centrima nudimo svježe meso vrhusnog kvaliteta, kao i u našim samostalnim mesnicama.

Usporedno sa širenjem asortimana proizvoda koji nudimo našim kupcima, trudimo se da ispoštujemo zahtjeve naših kupaca i po pitanju kvaliteta, kroz stalni veterinarski, hemijski i mikrobiološki nadzor u ovlaštenim laboratorijama.

Mesnica, Tešanj

Mesnica, Maglaj

Mesnica, Jelah

Ugostiteljstvo

U tržnim centrima Mepromex možete da pojedete najukusniju pizzu napravljenu po tradicionalnoj italijanskoj recepturi. Naša pizza pretvara običnu pizzu u ukusno zadovoljstvo sa različitim dodacima. Bilo da se odlučite za capricciosu, margheritu, fungi ili bilo koje druge sastojke, naši pizza majstori su tu da ispune Vaše želje.

Pored pizze u ponudi imamo veliki broj kuhanih jela i jela sa roštilja, različitih vrsta napitaka te možete se zasladiti svima najdražim delicijama od sladoleda.

Kafa je postala neizostavan dio našeg načina života i druženja sa prijateljima. Dođite na kafu u tržne centre Mepromex i provedite ugodne trenutke u lijepom društvu uz ukuse i mirise kafe po vašem izboru. Pored kafe možete uživati i u raznovrsnoj ponudi osvježavajućih pića.

Pored cafe restoranskog dijela, u tržnom centru Mepromex Tešanjka na raspolaganju je i prostor za vaše mališane. Bilo da ste u kupovini ili uživate u ukusnim zalogajima ili ukusima i mirisima kafe, sigurni smo da će se najmlađi u međuvremenu odlično provesti. Igraona je sastavni dio našeg objekta, te uz roditeljski nadzor mališani će se sigurno zabaviti i uživati.

Auto salon

Mepromex d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih putničkih i teretnih vozila iz Njemačke, Holandije i Austrije. U ponudi Auto salona Mepromex d.o.o. na stanju uvijek postoji oko sto vozila, a svake sedmice nam dolaze nova vozila.

Posjetom našeg auto salona možete lično pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.