Djelatnosti

Tržni centri

Njamoderniji TC u regiji sa preko više od 100 000 artikala.
Mepromex stavlja veliki naglasak na kvalitetu proizvoda te svakodnevno nudi domaće i uvozno svježe voće i povrće, bogatu ponudu kontroliranog domaćeg mesa vrhunske kvalitete, pečeni kruh i peciva, veliki izbor delikatesa te cjelovitu ponudu ostalih prehrambenih namirnica najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača.

Pri odabiru proizvoda na policama Mepromex hipermarketa posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda, a suradnja s lokalnim dobavljačima i proizvođačima važna je politika Mepromexovog poslovanja. Na policama našeg hipermarketa možete naci sve što Vam je potrebno za Vaše domaćinstvo.

Pored namirnica i predmeta opšte upotrebe, Mepromex nudi proizvode široke potrošnje kao što su, odjeća, obuća, igračke, kućni tekstil, posuđe, zavjese i posteljine, željezariju, vodo i elektro materijal te i mnoštvo ostalih kućnih potrepština. Bijela tehnika, rekviziti za vrt i slobodno vrijeme te posebna sezonska ponuda zaokružuje sveobuhvatnu ponudu TC Mepromex.

Tako da kada uđete u naše prodajne centre pored hipermarketa, možete da kupite sve što vam je potrebno za život. Posebno izdvajamo širok asortiman muške i ženske odjeće, obuće kao i muška odijela, od ležerne do svečane prilike, sve to i još mnogo toga možete da pronađete u našim TC.

Pored toga tu je i kompletan dječiji program, baby i dječija odjeća i obuća, igračke, krevetići, nosiljke, hodalice, sjedalice, kompletan acessories program za bebe. U našoj ponudi imamo i kompletan školski pribor.
U našim tržnim centrima isto tako možete da kupite sve od bijele tehnike, rasvjete, kućanskih aparata i svu popratnu opremu za električne uređaje.
Kozmetika je nešto bez čega ne možemo, posebno naše ljepše polovine tako da vjerujemo, da iz našeg asortimana kozmetike možete da izaberete nešto za sebe i Vama drage osobe. Iz ponude izdvajamo i široku ponudu posuđa i ukrasa za kuću, najpoznatijih svjetskih
proizvođača. Kako bi zaokružili svoju ponudu i zadovoljili sve potrebe naših kupaca u svoj asortiman smo uvrstili i raznovrsnu i bogatu ponudu zavjesa,tepiha, posteljina, te kompletan vodo i elektro
materijal, kao i program željezarije.

Prodajni centar

Tešanjka

Prodajni centar

Zavidovići

Benznske pumpe

Mepromex je Vaš pouzdan partner na putu, te Vam pruža potpunu sigurnost gde god da se uputite. Na našim benzinskim stanicama možete natočiti gorivo, ali to je samo jedna od usluga koje Vam nudimo. Isplanirajte svoj put tako da maksimalno iskoristite našu ponudu i uživat ćete u svakom pređenom kilometru. Benzinske pumpe Mepromex spadaju među najveće regionalne kompanije za promet nafte i naftnih derivata. Kupcima nudimo visokokvalitetne derivate proizvedene i prerađene po najvišim evropskim standardima. U sklopu benzinskih stanica Mepromex možete pronaći raznovrstan asortiman proizvoda od ulja i maziva, kao i ostalih korisnih stvari za ugodno i sigurno putovanje. Pored izbora kvalitetnih goriva, ulja i maziva, autokozmetike za vaše vozilo, nudimo i bogat izbor drugih proizvoda koji su potrebni vašem vozilu za besprijekoran i kvalitetan rad. Na našim benzinskim stanicama opskrbljujemo Vas brojnim korisnim stvarima a sve u cilju Vašeg zadovoljstva i savršenog funkcionisanja Vašeg automobila. Pored bogatog asortimana za Vaš automobil, na benzinskim stanicama Mepromexa pronaći
ćete i robu široke potrošnje, što uključuje raznovrstan asortiman prehrambenih artikala, osvježavajućih pića i još mnogo toga.

Benzinska pumpa

Jelah

Benzinska pumpa

Brčko

Benzinska pumpa

Tešanj

Mesnice

Osnovna djelatnost proizvodnje je prerada i promet mesa i prerađevina od mesa. Uspjeli smo da moderne tehnologije povežemo sa tradicionalnim bosanskim metodama prerade mesa, istovremeno brinući da svojim vrijednostima, asortimanom i kvalitetom proizvoda zadovoljimo očekivanja brojnih potrošača. Pored prerađenih proizvoda od mesa svakodnevno u našim tržnim centrima nudimo svježe meso vrhusnog kvaliteta, kao i u našim samostalnim mesnicama.

Usporedno sa širenjem asortimana proizvoda koji nudimo našim kupcima, staramo se da ispoštujemo zahtjeve naših kupaca i po pitanju kvaliteta, kroz stalni veterinarski, hemijski i mikrobiološki nadzor u ovlaštenim laboratorijama.

Mesnica

Tešanj

Mesnica

Maglaj

Mesnica

Jelah

Ostalo

UGOSTITELJSTVO
Ko još ne voli pizzu!? U tržnim centrima Mepromex Tešanj i Mepromex Zavidovići pojedite najukusniju pizzu napravljenu po tradicionalnoj italijanskoj recepturi. Naša Pizza pretvara običnu pizzu u ukusno zadovoljstvo sa različitim dodacima. Bilo da se odlučite za capricciosu, margheritu, fungi ili bilo koje druge sastojke, naši pizza majstori su tu da ispune Vaše želje.

Pored pizze u ponudi imamo veliki broj kuhanih jela i jela sa roštilja, različitih vrsta napitaka te možete se zasladiti svima nam najdraže delicije sladoleda.
Kafa je postala neizostavan dio našeg načina života i druženja sa prijateljima.

Dođite na kafu u tržne centre Mepromex i provedite ugodne trenutke u lijepom društvu uz ukuse i mirise kafe po vašem izboru. Pored kafe možete uživati i u raznovrsnoj ponudi osvježavajućih pića. Pored cafe restoranskog dijela, u tržnom centru Mepromex Tešanjka na raspolaganju je i prostor za vaše mališane. Bilo da ste u kupovini ili uživate u ukusnim zalogajima ili ukusima i mirisima kafe, sigurni smo da će se najmlađi u međuvremenu odlično provesti. Igraona je sastavni dio našeg objekta, te uz roditeljski nadzor mališani će se sigurno zabaviti i uživati.

 

AUTO SALON
Mepromex d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih putničkih i teretnih vozila iz Njemačke, Holandije i Austrije. U ponudi Auto salona Mepromex d.o.o. na stanju uvijek postoji oko sto vozila, a svake sedmice nam dolaze nova vozila. Posjetom našeg auto salona možete lično pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Pogon za

preradu

Restoran

Tešanjka

Željezarija, vodo i

el. materijal