Servis bijele tehnike

Kada se radi o servisu,popravaci i održavanja uređaja koje ste kupili u našim TC uz certifikat, po automatizmu imate sve u okviru garancije, te za svaki kupljeni uređaj imate jasno naveden ovlašteni servis.

Dostava bijele tehnike

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nlazi kupac već do ulaza u zgradu.

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Dostava je bestplatna u krugu 30 km od našeg centralnog objekta na Tešanjci dok se sve ostale situacije rješavaju po obostranom dogovoru.

Dostavna služba vrši isporuku u roku od 1 do 2 dana uz mogućnost preuzimanja pošiljke u skladištu. Proizvodi će biti upakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio odnosno odbiti preuzeti pošiljku.

Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na br telefona +387 32 662 795 ili putem e-mail adrese tehnikamepromex@hotmail.com

Mobilni servis

U tržnom centru Mepromex Tešanjka imate na raspolaganju i mobilni studio Moobilux koji dugi niz godina uspješno plasira na tržište vrhunske mobilne uređaje, te Vam nudi i servis istih. Od naše široke ponude izdvajamo mobilne uređaje nove generacije kao što su: IPhone, Samsung, Huawei,LG, Lenovo, itd.

Za sve navedene uređaje nudimo i servis (originalne fabričke reparacije na koje dajemo garanciju, zamjenu LCD-ova, konektori punjenja, mikrofoni, slušalice, frejmovi, originalne baterije sa garancijom, kao i dekodiranje, brisanje FRP računa, nadogradnja sistema, itd.). U ponudi su i originalni i zamjenski punjači vrhunske kvalitete, print maskice (sa slikom po vašoj želji), futrole za sve modele kao i zaštitne staklene folije za iste. Dođite i uvjerite se da nudimo samo najbolje za Vas.